Instagram
in

FÖRELÄSNING

Jag älskar uppdrag som innebär föreläsning och utbildning. Som hälsopedagog är det just mitt syfte. Att lära ut det jag kan. Jag har fasta föreläsningar som jag använt mig av vid otaliga tillfällen, men jag skräddarsyr även helt unika för det specifika tillfället. Så länge det rör sig om ämnen inom hälsa, träning, kost, återhämtning, sömn och stresshantering så känner jag mig väldigt bekväm. Helst jobbar jag med whiteboard istället för power-point för att föreläsningen och utbildningen ska bli så levande så möjligt. Att för att deltagaren ska få veta just det som hen grunnar på och önskar svar på.

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR

Vad krävs det för att jobba på kontor?

Tar upp de fysiska aspekterna av ett monotont kontorsarbete i 8 timmar och hur det påverkar kroppen och hur vi kan öka effektiviteten, minska trötta och onda ryggar och i förlängningen minska sjuktal och öka frisktalen!

Ät och sov för att öka din prestation

Idrottare idag är väldigt duktiga på att träna, tränare idag är väldigt duktiga på träning. Jag upplever att det ofta missas i utbildningen av unga idrottare vad som faktiskt krävs gällande kost och sömn för maximal återhämtning och därför en effektivare utveckling. För att inte tala om synen på mat, vikt, utseende som är svåra ämnen att ta upp och prata om på ett bra sätt.

Släpp loss din inre superhjälte!

En nystart för att bli 2.0 av dig själv! Ibland behövs det en nystart. Ett nytt år, ett nytt projekt, ett nytt arbetssätt. Ger du dina medarbetare största möjligheten att lyckas. Vad händer om en grupp får verktygen att utvecklas. Allt handlar inte om jobbet för att bli den bästa versionen. Som mår bra och presterar både på och utanför jobbet. Föreläsningen går att boka som en inspiration och en tankeväckare eller som starten där vi bygger på med individuell coaching.

OFFERTFÖRFRÅGAN