Instagram
in

BOOTCAMP


Vill du vakna utvilad på morgonen, ha energi hela dagen, var smärtfri och orka göra det du VILL.
-Så kan man sammanfatta det som kan hända på 28 dagar.

En livsstilsförändring är inte lätt att göra själv, därför vill vi hjälpa dig.

Det vi kan avslöja innan vi startat är att du förväntas ta 14000 steg per dag, följa kostupplägg baserade på mat men med inslag av kosttillskott, samt en utmaning per dag. Men en Bootcamp är så mycket mer än så. Vi vill beröra, få dig att tänka, skapa nya rutiner, förbättra självkänsla och öka ditt självförtroendet.

Vi har snart hjälpt 6000 personer med vår metod och kan med säkerhet säga att även du får bra resultat, förutsatt att du följer upplägget. Det här klara den som är motiverad och som har bestämt sig att göra sitt yttersta 28dagar.

Som du ser står det inget om viktminskning även om 95% av de som är med har det som ett önskvärt resultat. När du mår bra och äter rätt kommer du gå ner i vikt och minska både måttet över mage, rumpa och lår!

TIDIGARE DELTAGARES RESULTAT

EN LIVSSTILSFÖRÄNDRING PÅ BARA 28 DAGAR!

100% online – Inga träffar, inga tider att passa.
Alla utmaningar görs med bara din egen kropp så inga redskap eller gymkort krävs.

28 dagar bootcamp startades 2015 och har sedan dess växt till något riktigt stort. Snart har över 5900 personer genomgått de utmaningar och kostscheman som det innebär att göra en bootcamp. Du kan börja från botten eller nå ditt slutmål.


Alla följer samma upplägg. – 14000 steg – 4 olika kostschema (vi anpassar kosten för veganer och vegetarianer).


Vi tar även hänsyn till allergier så som mjölkprotein, gluten och laktosintolerans. – 1 ny utmaning varje dag Upplägget är 100% online och sker i en hemlig grupp på Facebook så ingen annan deltagarna kan ta del av det som skrivs och görs. För din integritet är viktig för oss. Så du kan bo vart du vill i hela världen, eller jobba på resande fot. Du får gärna fortsätta träna det du redan tränar men du måste följa upplägget för att jag ska kunna ta ansvar för ditt resultat. ​ Resultatet är att du blir starkare, piggare, friskare och orkar mer – den positiva bieffekten av att du mår bra är viktnedgång, minskat midjemått och sänkt vilopuls.

NÄSTA BOOTCAMP
10e jan 2022
Nästa BC startar 10jan 2022 – sista anmälan måste göras innan 8jan kl 20.00. Detta för att ansluta till den hemliga gruppen på Facebook och göra alla de förberedelser som krävs för att skapa en bra plan inför starten.
ANMÄLAN
995 kr
Kostnad för att ta del av programmet är 995kr och betalas in antingen via Swish eller Billmate. När du har betalat är du anmäld och ska därefter klicka in dig på Facebookeventet och ansluta till den hemliga Facebookgruppen.
EFTER ANMÄLAN
Facebook
Klicka in nedan efter betalning för att ansluta till respektive Facebookgrupper.
Nästa BOOTCAMP startar 10jan 2022
Early bird på Black Friday!

Anmäl dig till ett lägre pris 699kr via denna länk: Billmate
När man anmält sig ansök till gruppen. Den hemliga gruppen har ny länk: Nyårslöftet 2022
Vill man läsa mer. Det nya eventet: Nya eventet