Instagram
in

Bootcamp 9september
Gå till Anmälan

BOOTCAMP

Vill du vakna utvilad på morgonen, ha energi hela dagen, var smärtfri och orka göra det du VILL.
-Så kan man sammanfatta det som kan hända på 28 dagar.

En livsstilsförändring är inte lätt att göra själv, därför vill vi hjälpa dig.
Läs mer
NÄSTA BOOTCAMP
9e september 2024
Nästa BC startar 9september – sista anmälan måste göras innan 7september kl 20.00. Detta för att ansluta till den hemliga gruppen på Facebook och göra alla de förberedelser som krävs för att skapa en bra plan inför starten.
ANMÄLAN
1295 kr
Kostnad för att ta del av programmet är 1295kr och betalas in antingen via Swish eller Billmate. När du har betalat är du anmäld och ska därefter klicka in dig på Facebookeventet och ansluta till den hemliga Facebookgruppen.
Swish
EFTER ANMÄLAN
Facebook
Klicka in nedan efter betalning för att ansluta till respektive Facebookgrupper.

28 dagar bootcamp startades 2015 och har sedan dess växt till något riktigt stort. Snart har över 8000 personer genomgått de utmaningar och kostscheman som det innebär att göra en bootcamp. Du kan börja från botten eller nå ditt slutmål.


Alla följer samma upplägg. – 14000 steg – 4 olika kostschema (vi anpassar kosten för veganer och vegetarianer).


Vi tar även hänsyn till allergier så som mjölkprotein, gluten och laktosintolerans. – 1 ny utmaning varje dag Upplägget är 100% online och sker i en hemlig grupp på Facebook så ingen annan deltagarna kan ta del av det som skrivs och görs. För din integritet är viktig för oss. Så du kan bo vart du vill i hela världen, eller jobba på resande fot. Du får gärna fortsätta träna det du redan tränar men du måste följa upplägget för att jag ska kunna ta ansvar för ditt resultat. ​ Resultatet är att du blir starkare, piggare, friskare och orkar mer – den positiva bieffekten av att du mår bra är viktnedgång, minskat midjemått och sänkt vilopuls.

EN LIVSSTILSFÖRÄNDRING PÅ BARA 28 DAGAR!

100% online – Inga träffar, inga tider att passa.
Alla utmaningar görs med bara din egen kropp så inga redskap eller gymkort krävs.

TIDIGARE DELTAGARES RESULTAT